fredag 9. mars 2007

In the City

Onsdagen pakka æ kofførten og for tell Oslo. Blei møtt av mamma på Gardermoen og for rett på Jessheim storsenter ;P Torsdagen for æ og mamma tell Oslo og lekte turista. Vi tok trikken på kryss og tvers og va innom både Grünerløkka, Majorstua, Frognerparken og Aker brygge. På trikken på Aker brygge blei æ føresten klemt i døra når æ skulle gå ut etter mamma, så æ blei ståanes fast mens trikken for videre. Ganske komisk egentli. Måtte gå av på neste stopp og gå telbake i møte me mamma :P Skumle greier!! Så for vi ut å spiste og på Teater etterpå å så "en himmel full av stjerne" av han Knut Nærum. Arti :) I dag for vi t Lillestrøm - eller nermere bestemt tell Strømmen på Strømmen storsenter. Fikk nu svidd av litt penga der åsså. Mamma og pappa måtte fære allerede i kveld, før d va fullt på flyan i morra og på søndagen. Så nu e d æ og broren her. Skal ta toge inn t Oslo i morra og trø litt før mæ sjøl, og muligens treffe Gitte og Marita. Skal reise så tidlig på søndagen, og har fått strengt forbud av mammsn å ta nattoge tell Jessheim, så d blir vel itje no utegåing på mæ i Oslo i morrakveld :P Men d e vel bære å innrette sæ etter d! Skjønne jo bekjymringa demmes!

Håpe d e fint ver i Trondheim på søndagen - då bær d rætt i skibakken!

5 kommentarer:

Anonym sa...

du har kanskje fått det me dæ, men e vors her på fredagen om du vil komme :) tidspunkt e foreløpi uvisst, men blir nok litt tili pga konserten..

Anne Mari sa...

Heia! :) Æ va jo seff før seint ute me å skaffe mæ billett, så æ trur itje æ skal ut på fredagen då, ettersom d itje blei konsert. Mene, høre rykter om at du har bursdag? :D Du får nu kose dæ masse! Kanskje vi kjikes på lørdagen elns!

Anonym sa...

anne mari! du kan nu pokker være med ut førdet, konserten e jo færdi før utestedan stenge. Du ska være me ut, BASTA!

;)

Anonym sa...

nu må du være med før nu har æ skaffa dæ gratisbillett!

Anne Mari sa...

Nora: you rock! :D